Vår på Hvittingfoss

  • Hvittingfoss skole

  • RØRE-tema: Bevegelsesglede

Hva har blitt gjort:
Jeg måtte ha litt fart i personalet nå som det er vår. Lærerne på skolen vår har skikkelig konkurranseinstinkt. Vi måtte ha noe som går fort å gjennomføre i en hektisk hverdag. På hvert storteam hang jeg derfor opp et lite skjema hvor hver lærer skriver opp antall kilometer de går/jogger/sykler/går på ski. Vi starta i går og da informerte jeg alle lærerne på skolen om at de nå var med i en konkurranse om å få flest kilometer frem til sommeren, pluss at hvis man spiser en frukt eller grønnsak i løpet av skoledagen skriver man et kryss. Så får vi se hvilket storteam (småtrinnet, mellomtrinnet og ungdomsskoletrinnet) som er sprekest 💪🏻🥕

Hvorfor har man gjort dette:
For å ha litt fokus på bevegelse og sunn mat blant personalet.

Hva har vært en suksess:
Det kan bli en suksess, jeg vet ikke om det blir det. Flere lærere sendte meg snap i går om at de var ute å beveger seg så da føler jeg allerede at det er en liten suksess.

Potensial til forbedring:
Vi kunne lagt inn antall timer lærerne sov om natta for å ha litt fokus på søvnvaner også, men jeg fant ut at skjemaet måtte være så enkelt som mulig slik at det var gjennomførbart. Vi tenker også å ha en lignende konkurranse blant elevene.